Over Ons​

De blog voor je zelfzorg!

Welkom bij ‘Manuele Toepassingen’, je vertrouwde bron voor alles wat te maken heeft met fysiotherapie, massage en therapeutische zelfzorg.

Onze Missie: Bij ‘Manuele Toepassingen’ is het onze missie om je te voorzien van de meest up-to-date, onderbouwde en praktisch toepasbare informatie over manuele therapieën. We streven ernaar om niet alleen professionals in de gezondheidszorg, maar ook individuen die op zoek zijn naar zelfzorgmethoden, te ondersteunen en te informeren.

Ons Verhaal: Opgericht door een groep enthousiaste fysiotherapeuten en wellness-experts, is ‘Manuele Toepassingen’ ontstaan uit de behoefte om een centrale plek te bieden waar mensen terecht kunnen voor betrouwbare en toegankelijke informatie over manuele therapie. We begrijpen de kracht van manuele behandelmethoden en willen onze kennis en ervaring delen om je welzijn te bevorderen.

Wat We Doen: Onze website is een uitgebreide bron die artikelen, blogs, en instructievideo’s bevat over een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

Fysiotherapie: Gedetailleerde gidsen over oefeningen en behandelingen voor verschillende lichamelijke klachten.
Massage: Technieken en tips om spanning te verminderen en het algehele welzijn te verbeteren.
Preventieve Zorg: Adviezen en oefeningen om veelvoorkomende lichamelijke klachten te voorkomen.
Persoonlijke Verhalen: Ervaringen van zowel professionals als gebruikers met manuele therapieën.

Missie​

Bij ‘Manuele Toepassingen’ is het onze missie om je te voorzien van de meest up-to-date, onderbouwde en praktisch toepasbare informatie over manuele therapieën.

Visie​

Opgericht door een groep enthousiaste fysiotherapeuten en wellness-experts, is ‘Manuele Toepassingen’ ontstaan uit de behoefte om een centrale plek te bieden waar mensen terecht kunnen komen.

Waarden​

Toegankelijkheid en Gebruiksgemak
Deskundigheid en Betrouwbaarheid
Welzijn en Preventie